diumenge, 24 de maig del 2009

Activitat corretgida

Unes 50 escoles de set municipis catalans participen en la campanya recicla juguines,per sensibilitzar soblre el reciclatge de juguines electròniques. Els alumnes de ceip Castell Ciuró de Molins de Rei, per exemple, han disseccionat un munt de juguines, per decidir tot el que amaguen a dins.
Moltes juguines porten a l'interior:
bombetes, xips elèctronics, cables i piles, que si van a parar a les escombreries, poden ser molt perillosos i contaminants.
L'activitat forma part de la campanya recicle juguina, organitzada per la fundació ecòtic, que vol promoure la recollesa sel·lectiva de juguimes i petits aparells elèctrics i electrònics, dels que tenim a casa.
Les escoles i a instituts que hi participen tenen el "capsi" joc taronja, on es poden deixar jocs vells o espatllats. Desprès uns professionals del reciclatje, S'encarreguen de separar els diferents elements per reutilitzar-los o reciclar-los convenientment.
Si a l'escola no teniu un d'aquests contenidors haureu de portar les juguines a la deixalleria.
REFLEXIÓ:
Es necessiten els signes de puntuació per entendre'ns si no nomès ho entendria el que ho llegeix i a sobre s'ofegaria, perque tambè serveixen per anar fent petites pauses per respirar...
Que fariem sense els signes de puntuacio?!?!?!
Jordi Gonzàlez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada